E: info@de-heerenzitting.nl |
T: 06 - 30 38 45 03 |

Heerenzitting Winschoten

Terug naar Service projecten

OLDAMBT VOETBALTOERNOOI 2018

Gepubliceerd op:
OLDAMBT VOETBALTOERNOOI 2018

Vrijdag 31 augustus, rond 18:00 klonk het formele startschot voor de vijfde OLDAMBT VOETBALTOERNOOI.

Het was nog even spannend, de droogte in juli en augustus leken funest te worden voor de speelvelden, maar de mannen van het 'groene gras' kenden maar één doel: liefkozend en koesterend waren zij in staat om de mat dusdanig te prepareren dat er gespeeld kon worden. De laatste week hielp daarin qua weer mee en juist op de 31-ste deden de weergoden extra hun best, in de middag brak de lucht open en werd het een zonnig voetbalspektakel.

20 teams bonden de sportieve strijd aan, in 4 poules werd in de voorrondes 4x gespeeld. Helaas konden er maar 2 teams per poule door naar de knock-out rondes en dat werd best nog wel spannend, domweg omdat de kwaliteit van de teams erg dicht bij elkaar lag!

Fair play was het thema van dit benefiet toernooi, waarbij werd gespeeld voor 3 goede doelen, te weten:

  1. Speeltuinvereniging Sint Vitus Holt
  2. Stichting Oud Winschoten
  3. Winschoter Stadsjournaal

Jan van der Meide, de inmiddels vaste avondvoorzitter, wist de avond weer mooi aan elkaar te praten.

De 8 kwart-finalisten konden hun strijd nog beslissen op basis van winst in de wedstrijd, waarbij uiteindelijk het team van Bakker Assurantiegroep de strijd aan ging tegen het team van Hessels zeefbanden op het ene veld en het team van Koert.nu de strijd aanging tegen het team van Spijker Logistics. In beide gevallen moest de winnaar zich kwalificeren op basis van strafschoppen. Eens temeer het bewijs dat de kwaliteit van de teams erg dicht bij elkaar lag.

Tijd voor de finale...inmiddels onder sfeerverlichting! Het was negen uur geweest, de zon had lang haar werk gedaan, maar nu was kunstlicht onontbeerlijk! Hessels zeefbanden bond de sportieve strijd aan met Spijker Logistics.

Wederom moest de beslissing middels strafschoppen worden geforceerd: 

winnaar OLDAMBT VOETBALTOERNOOI 2018: de mannen van Pascal Spijker!

 

Een impressie van de avond is terug te vinden in het fotoalbum op deze website.

De voetbalcommissie wil nogmaals iedereen bedanken, die deze vijfde editie tot een succes hebben gemaakt. Speciaal dank aan onze hoofdsponsor Pander en Lier.

 

Inschrijven VOETBAL

Inschrijven VOETBAL
Inmiddels zijn de projectteams weer druk doende met voorbereidingen voor onze service projecten Oldambt Voetbaltoernooi Het mag duidelijk zijn, we willen de successen van het afgelopen jaar op z…