E: info@de-heerenzitting.nl |
T: 06 - 30 38 45 03 |

Heerenzitting Winschoten

Terug naar Nieuws

And the winner is: Bakker Assurantiƫn groep

Gepubliceerd op:
And the winner is: Bakker Assurantiën groep

Vrijdagavond 30 aug. j.l. organiseerde de Heerenzitting wederom het jaarlijkse Oldambt Voetbal Toernooi. We waren dit jaar ten tweede male te gast bij vv BATO op het St. Vitusholt in Winschoten. Er werden in eerste instantie 40 poulewedstriden gespeeld, waarna 8 kwartfinalisten de sportieve strijd vervolledigden. De zinderende finale werd beslist door het nemen van strafschoppen: Bakker Assurantiën Groep pakte uiteindelijk de beker. 

Dit jaarlijks terugkerende benefiet toernooi kent dit jaar 2 goede doelen:

Stichting Robinia heeft een ontmoetingscentrum op begraafplaats Acacialaan, waar een ieder, die een verlies heeft ervaren en hier eens over wil praten, welkom is. Het bestuur van Stichting Robinia en haar vrijwilligers zijn met een luisterend oor aanwezig.

IMC Basis laat nieuws- en leergierige jongeren kennis maken met professionals en hun uiteenlopende vakgebieden. Hierbij worden inzichten en ervaringen gedeeld, welke de horizon van de leerlingen verbreden.

We hebben een mooi toernooi gehad en kunnen met een goed gevoel terugkijken. Zonder de tomeloze inzet van de vele vrijwilligers, was dit niet gelukt. Waarvoor dan ook onze dank!