E: info@de-heerenzitting.nl |
T: 06 51 62 17 27 |

Heerenzitting Winschoten

Terug naar Service projecten

Oldambt Voetbaltoernooi

Gepubliceerd op:
Oldambt Voetbaltoernooi

(foto: winnaar toernooi 2017: NC-websites)

Elke laatste vrijdag van augustus organiseert Stichting De-Heerenzitting haar Oldambt voetbaltoernooi. Een gezellig toernooi met veel omlijsting en een deelnemersveld van maximaal 24 teams a 7 spelers van 30 jaar of ouder. De wedstrijden worden gespeeld op een half voetbalveld op een sportcomplex in de regio en duren 10 minuten. Het toernooi begint om 18:00 uur en eindigt uiterlijk om 21:00 uur. Daarna is er natuurlijk een geweldige afterparty. Elk deelnemend team doneert minimaal € 100,00 wat wordt geschonken aan goede doelen in de regio Oldambt. 

Stichting De-Heerenzitting is ontzettend trots op haar nieuwe samenwerking met Pander & Lier. Pander & Lier en de Heerenzitting hebben beide de intentie om de komende vijf jaar zich aan elkaar te verbinden. Pander & Lier gaat een substantieel bedrag per deelnemend team doneren en hiermee kan de Heerenzitting meer steun bieden aan goede doelen in de regio. Pander & Lier mag zich hiermee hoofdsponsor noemen van het Oldambt voetbaltoernooi en hiermee draagt Pander & Lier wezenlijk bij aan helpen van goede doelen in de regio. 

 

Pander en Lier matcht mens en werk

Pander & Lier biedt oplossingen voor variabele vraagstukken op het gebied van de arbeidsmarkt. De vraag naar flexibele arbeid groeit gestaag. Flexibel aanbod evenredig snel. Maar welke kandidaat past precies in welk profiel? Bij een ruim aanbod van personeel is het lastig de juiste selectie te maken. Daarom staat Pander & Lier werkgevers terzijde in hun zoektocht naar de juiste kandidaten. Werkzoekenden helpen zij aan passende banen: met flexibel of vast contract, op uitzend- of payrollbasis.

Zij gaan graag in gesprek, met werkzoekenden en werkgevers en zijn nieuwsgierig naar kennis, kwaliteiten en wensen van kandidaten. Net zo geïnteresseerd zijn ze in organisatie en personeelsvraagstukken van opdrachtgevers.

 

Oldambt voetbaltoernooi 2019

Oldambt voetbaltoernooi 2019
Afgelopen vrijdag 30 augustus j.l. organiseerde de Heerenzitting voor de zesde maal haar benefiet voetbaltoernooi. Met dank aan onze Henk staan inmiddels de 'Merk-waardige' foto's op de site, om nog …