E: info@de-heerenzitting.nl |
T: 06 51 62 17 27 |

Heerenzitting Winschoten

Terug naar Nieuws

OLDAMBT VOETBALTOERNOOI EDITIE 5 zonovergoten succes met veel strafschoppen

Gepubliceerd op:
OLDAMBT VOETBALTOERNOOI EDITIE 5 zonovergoten succes met veel strafschoppen


Na een periode van droogte, gevolgd door regen, brak gistermiddag de lucht open en werd het Oldambt Voetbaltoernooi 2018 gespeeld in een zomerse ambiance!

And the winner is het sterrenteam van

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het was gistermiddag een drukte van belang bij Bato op het Sint Vitusholt, zeker na de opening van het voetbaltoernooi door Jan Koolhof, voorzitter van de Heerenzitting. Om 18:00 werd gestart met de poulewedstrijden en dan is het even wennen geblazen...er moesten over de avond in totaliteit 47 wedstrijden worden afgewerkt op 4 velden!

De voetbalavond stond in het teken van het benefiet, waarbij 3 goede doelen waren genomineerd

  1. Speeltuinvereniging Sint Vitus Holt
  2. Stichting Oud Winschoten
  3. Winschoter Stadsjournaal

Spreekstalmeester Jan van der Meide maande de teams en scheidsrechters continu, het liep uiteindelijk dan ook als een trein. De finalisten claimden wat meer tijd, omdat zowel de halve-finales als finale moesten worden beslist door strafschoppen. Na de huldiging van de mannen van Pascal is er tot in de kleine uurtjes nagesproken over deze fluisterrijke en sportieve avond. Zowel gastheer Bato als de Heerenzitting kijken met een voldaan gevoel terug op deze avond. Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Pander en Lier.

De voetbalcommissie wil alle deelnemers dan ook hartelijk bedanken! 

Uiteraard volgen binnenkort de foto's.

 

 

Heerenzitting steunt stichting Dichte Knip Oldambt

Heerenzitting steunt stichting Dichte Knip Oldambt
Onze Heeren Harry de Ruiter en Koert Hensema hebben dit weekend namens Stichting de Heerenzitting goederen overhandigd aan Lina Strating. De Dichte Knip zet zich in voor diegene die dat ex…
 

Heerenzitting steunt Oldambt Aktief

Heerenzitting steunt Oldambt Aktief
Onze Heeren Koos Keizer en Koert Hensema hebben vanochtend namens Stichting de Heerenzitting goederen overhandigd aan Nel Postumus ten behoeve van de Kerstactie van Oldambt Aktief. HEMA Winschoten, d…