E: info@de-heerenzitting.nl |
T: 06 - 30 38 45 03 |

Heerenzitting Winschoten

Terug naar Nieuws

De Heerenzitting wil met voetbaltoernooi geld ophalen voor Museum Stoomgemaal in Winschoten

Gepubliceerd op:
De Heerenzitting wil met voetbaltoernooi geld ophalen voor Museum Stoomgemaal in Winschoten

De zevende editie van het Oldambt voetbaltoernooi, dat jaarlijks wordt georganiseerd door Stichting De Heerenzitting Oldambt, wordt vrijdag 26 augustus gehouden op de velden van BNC in Finsterwolde. Het goede doel dat aan het toernooi is gekoppeld is Museum Stoomgemaal in Winschoten.

Stichting Stoomgemaal Winschoten beheert en onderhoudt het museum, dat vanwege de stijgende energiekosten in zwaar weer terecht is gekomen. 

Van de honderden stoomgemalen die ooit Nederland drooghielden, zijn er negen bewaard gebleven. Het Museum Stoomgemaal Winschoten neemt hieronder als vijzelstoomgemaal een unieke plaats in. Het is van de circa 120 stoomgemalen in de provincie Groningen de enige die bewaard is gebleven.

Het Oldambt voetbaltoernooi op het sportpark van BNC aan de Klinkerweg 135 begint om 18.00 uur.

Goede doelen

Nu al bekend is, dat het toernooi volgend jaar wederom bij BNC wordt gehouden. Goede doelen die in aanmerking willen komen voor een bijdrage kunnen zich per mail melden: info@de-heerenzitting.nl.

Oldambt Voetbaltoernooi 2022 - 26 Augustus 2022 bij BNC in Finsterwolde

Oldambt Voetbaltoernooi  2022    -  26 Augustus 2022 bij BNC in Finsterwolde
Voetballers voor het goede doel. We gaan weer een leuk voetbaltoernooi plannen.  Op 26 augstus organiseren wij bij BNC in Finsterwolde de 7de editie van het Oldambt Voetbaltoernooi. Wij zullen …
 

Heerenzitting steunt stichting Dichte Knip Oldambt

Heerenzitting steunt stichting Dichte Knip Oldambt
Onze Heeren Harry de Ruiter en Koert Hensema hebben dit weekend namens Stichting de Heerenzitting goederen overhandigd aan Lina Strating. De Dichte Knip zet zich in voor diegene die dat ex…